Het vrouwen netwerk

Van Oosterhout en omstreken

Gezellig en informeel

Van activiteiten tot netwerken

Koffie/theemiddag op 4 september 2020

Vrijdagmiddag 4 september was de eerste koffie/theemiddag gepland in de huiskamer van De Slotjes. Elf dames hadden zich hiervoor aangemeld. Met een gepaste afstand van anderhalve meter konden we gezellig bijpraten. Nely Vermeulen had een heerlijke cake gebakken en met wat bloemetjes op tafel gezorgd voor een gezellige sfeer.
Voor 11, 18 en 25 september kunt u zich nog aanmelden: voorzitter@vrouwennetwerkoosterhout.nl

Boswandeling 6 augustus 2020

Donderdagmorgen 6 augustus was het zover, eindelijk weer een gezamenlijke activiteit van ons Vrouwen Netwerk Oosterhout: de jaarlijkse boswandeling. Zo’n 25 dames hadden zich hiervoor bij Lea aangemeld en ondanks de hitte-voorspellingen kwamen ze allemaal (en nog een paar meer) naar Brasserie Woods.
Eerst een lekker kopje koffie en dan op pad. Een paar dames bleven op het terras zitten om nog wat bij te kletsen.

Maria en Lea hadden weer een leuke route uitgestippeld (3,9 km en 260 kcal) door een mooi bosgebied via brede paden vanwege de Corona voorschriften. Soms wat zanderig, wat nogal vieze voeten opleverde. We kwamen langs het Houtse Meer en de Joodse begraafplaats met daarnaast de voormalige synagoge, waar nu de boswachter woont. Helaas was de begraafplaats niet open voor bezoek, maar leverde wel een leuk plaatje op.

Onderweg werd er heel wat bijgepraat waardoor de wandeling iets langer duurde dan gepland. In elk geval was dit weer een geslaagde wandeling. Dank aan Maria en Lea die de route in de stromende regen hebben voorgelopen.


Jubileumfeest 21 november 2019

Op 21 november vierden wij als NVVH Vrouwennetwerk Oosterhout ons 35-jarig jubileumfeest in De Bussel. 195 Dames in een bijna geheel volle zaal luisterden ademloos naar het optreden van zanger Jan van Til.

In haar welkomstwoord vertelde onze voorzitter Lea Gorisse dat de helft van het beloofde duo Klooster en van Til wegens een hartprobleem niet kon optreden, maar dat alleen Jan van Til, ons zou gaan vermaken. En dat deed hij met verve! Begeleid op zijn gitaar zong hij de sterren van de hemel, van Edith Piaf, Bécaud, Moustaki, tot Boudewijn de Groot. Er werd zelfs meegezongen!

Tijdens de pauze werden de dames van het eerste uur in het zonnetje gezet met een bloemetje en daarna mocht Jan van Til zijn optreden vervolgen. De tijd vloog om en er moest helaas een einde aan het optreden komen, want de borrel en de hapjes stonden al klaar.

Iedereen was het er over eens, het was een zeer geslaagde middag!