Gezellig en informeel

Van activiteiten tot netwerken

Het vrouwen netwerk

Van Oosterhout en omstreken

12 juli 2022 - Zomerexcursie naar het Zuiderzee Museum Enkhuizen

Eindelijk weer een zomerexcursie, wat was dat lang geleden!
Met 56 dames gezellig weer een uitje met de bus. Het was een fantastische dag, het weer werkte helemaal mee, de reis ging voorspoedig zonder files. We genoten van de koffie met appelgebak en de uitgebreide lunch en alles wat er in het museum te zien was.

Foto's: Ria Salewicz

Jubileumfeest 21 november 2019

Op 21 november vierden wij als NVVH Vrouwennetwerk Oosterhout ons 35-jarig jubileumfeest in De Bussel. 195 Dames in een bijna geheel volle zaal luisterden ademloos naar het optreden van zanger Jan van Til.

In haar welkomstwoord vertelde onze voorzitter Lea Gorisse dat de helft van het beloofde duo Klooster en van Til wegens een hartprobleem niet kon optreden, maar dat alleen Jan van Til, ons zou gaan vermaken. En dat deed hij met verve! Begeleid op zijn gitaar zong hij de sterren van de hemel, van Edith Piaf, Bécaud, Moustaki, tot Boudewijn de Groot. Er werd zelfs meegezongen!

Tijdens de pauze werden de dames van het eerste uur in het zonnetje gezet met een bloemetje en daarna mocht Jan van Til zijn optreden vervolgen. De tijd vloog om en er moest helaas een einde aan het optreden komen, want de borrel en de hapjes stonden al klaar.

Iedereen was het er over eens, het was een zeer geslaagde middag!